Over peuterspeelzaal Het Visje

Al ruim 35 jaar heeft Woerden een christelijke peuterspeelzaal. Voor 2012 heette Stichting Het Visje de Meerpaal. Het Visje is gehuisvest in de R. de Jagerschool. Een plek die past bij onze identiteit.

Het Visje wordt al jaren geleid door een vrijwillig bestuur, gedreven pedagogisch medewerkers en een enthousiaste oudercommissie.

Oprichting

Ongeveer 35 jaar kent Woerden christelijk peuteronderwijs. Voor 2012 heette Stichting "Het Visje" de Meerpaal. Door een gedwongen sluiting in verband met de huisvesting en een doorstart van de peuterspeelzaal is Stichting "Het Visje" opgericht. Het Visje heeft zich jarenlang gehuisvest aan een gebouw aan de Trasmolenlaan. In deze periode zijn we gegroeid en alle ochtenden opengegaan. Na een verdere professionaliseringsslag, o.a. door de verplichte 'harmonisatie' naar de kinderopvang is Het Visje verhuisd naar de R. de Jagerschool. Een plek die past bij de identiteit van de stichting.

Het Visje nu

Vanaf 1 september 2019 verzorgt Het Visje ook weer haar eigen kindadministratie. Hierin worden we ontzorgt door een administratief medewerker in dienst van de Stichting. Met alle ontwikkelingen in het continu veranderende landschap van de kinderopvang, wordt het Visje al jaren geleid door een vrijwillig bestuur, een enthousiaste oudercommissie en gedreven juffen.